Cum au fost primele luni de sarcina pentru Laura Cosoi

Cum au fost primele luni de sarcina pentru Laura Cosoi

Laura Cosoi este insarcinata si va aduce pe lume primul ei copil in vara acestui an. Anuntul a fost facut la inceputul acestui an printr-un post pe pagina ei de socializare. Vedeta a trecut deja in al doilea trimestru de sarcina si povesteste acum cum au fost primele luni.

Cu ce se ocupa sotul Laurei Cosoi

„Se pare ca fetita mea s-a acomodat imediat in noua ei „casuta”, asa incat primul trimestru a fost chiar usor! Nu am avut niciun fel de simptome ciudate, nici gand de pofte, greturi sau stari de oboseala! Mi s-a parut chiar ciudat, insa experienta mea de viitoare mama asa a fost – in primul trimestru propriu-zis nici nu am simtit ca sunt insarcinata. Iti dai seama ca lucrul acesta m-a surprins foarte placut, cu atat mai mult cu cat am avut alte asteptari.

Credeam ca o sa zac la pat trei luni, ca nu voi putea merge la repetitii, adio gatit si calatorii. Cu alte cuvinte, ca nu voi putea face mai nimic. Insa, vad ca fata mea are de gand sa-si vada de treaba si sta cuminte acolo. De fapt, acesta a fost si avantajul ca nu am avut nicio stare mai deosebita (in sensul rau al cuvantului) in primul trimestru: am putut sa-mi vad linistita de programul meu destul de aglomerat din acea perioada. A fost insa si un dezavantaj, acela ca nu prea avea informatii despre bebelusul nostru. Situatia s-a remediat odata cu primele seturi de analize”, a povestit ea pe blog.

The post Cum au fost primele luni de sarcina pentru Laura Cosoi appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close