Cum a ajuns Corina Danila sa arate ASA la 46 de ani!

Cum a ajuns Corina Danila sa arate ASA la 46 de ani!

Corina Danila reuseste sa impresioneze in prezent prin modul spectaculos in care a reusit sa isi remodeleze silueta, la cei 46 de ani ai sai.

Dupa o perioada de greutati in viata personala, actrita, care acum prezinta emisiune la TVR 2, si-a schimbat stilul de viata, modul de a gandi, a apelat la specialisti care sa o ajute sa faca cele mai bune alegeri in viata de zi cu zi, iar rezultatele se observa cu ochiul liber.

Vedeta arata mai bine ca niciodata, chiar si comparand cu perioada in care juca in primele telenovele romanesti, in urma cu 14 ani. 

„Viata mea este in echilibru, fac ceea ce-mi place si nu uit nici de relaxare: citesc, merg la teatru, la film, ma intalnesc cu prietenii. Aspectul fizic este atat rodul unor schimbari de ordin spiritual, cat si ajutorul pe care-l primesc de la specialistii unei clinici. Am apelat la ei in urma unor probleme de sanatate si le multumesc pentru rezultat.

Au produs in mine o intreaga «revolutie», pornind de la modul de gandire, de abordare a vietii de zi cu zi. Sunt oameni minunati care lucreaza cu mine fizioterapie, kinetoterapie, nutritie si endocrinologie. Lor le datorez in totalitate felul in care ma simt acum.

Urmez un regim sanatos cu tot ceea ce presupune asta. Timp liber nu prea exista in viata mea, ma impart intre teatru si televiziune. Iubesc foarte tare live-ul si sunt fericita ca in fiecare vineri, la «Ieri-Azi-Maine», descopar oameni interesanti, care ne sunt adevarate modele”, a declarat Corina Danila pentru Click!.

Cum arata Corina Danila, la 14 ani de cand era “Regina Telenovelelor”

The post Cum a ajuns Corina Danila sa arate ASA la 46 de ani! appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close