Cu cine se iubeste Romeo, fiul Victoriei Beckham

Romeo are 16 ani si este fiul celebrilor David si Victoria Beckham. Se pare ca tanarul a descoperit deja fiorii primei iubiri, iar tanara care i-a cucerit inima este Millie Bobby Brown, o actrita cu un an mai mica decat el.

Cei doi s-au intalnit pentru prima oara in anul 2016, atunci cand actrita, cunoscuta pentru rolul ei din serialul „Stranger Things”, a inmanat un premiu la Gala Unicef impreuna cu celebrul tata al lui Romeo, David Beckham.

S-ar parea ca Romeo si Millie Bobby Brown s-au placut la prima vedere, insa abia de curand au inceput o relatie, conform presei internationale.

Iar lucrurile par sa mearga extrem de bine, intrucat pana si „soacra mare”, Victoria Beckham, o adora pe iubita fiului sau.

Daca despre viata amoroasa a tanarului Romeo Beckham nu s-a mai scris nimic pana in prezent, Millie a avut o relatie cu artistul american Jacob Sartorious pana in iulie 2018.

VIDEO! Romeo, fiul lui David si Victoria Beckham, vedeta campaniei de Craciun a brand-ului Burberry!

Romeo Beckham ii calca pe urme mamei sale, Victoria, dezvoltand o cariera in industria fashion. Ce-i drept insa, nu in calitate de designer, ci ca model. Tanarul a fost imaginea unor brand-uri extrem de importante, precum Burberry.

La doar 10 ani, Romeo, al doilea fiu al familiei Beckham, debuteaza in lumea modei ca manechin!

Victoria Beckham a dezvaluit faptul ca toti cei 3 fiii ai ei si ai lui David Beckham au primit oferta de a juca fotbal la Arsenal, insa au hotarat sa nu urmeze cariera care i-a adus celebritate tatalui lor.

Vezi această postare pe Instagram

#tb 😂

O postare distribuită de ROMEO (@romeobeckham) pe

Vezi această postare pe Instagram

Love you mum ❤

O postare distribuită de ROMEO (@romeobeckham) pe

Vezi această postare pe Instagram

new moon baby ♡

O postare distribuită de millie ♡ (@milliebobbybrown) pe

The post Cu cine se iubeste Romeo, fiul Victoriei Beckham appeared first on ADPM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here