Cu ce va fi inlocuita emisiunea Prietenii de la 11 la Antena 1

Cu ce va fi inlocuita emisiunea Prietenii de la 11 la Antena 1

Valentin Butnaru si Olivia Paunescu le vor aduce telespectatorilor informatii din zona de sanatate, lifestyle, cooking, beauty sau timp liber si vor avea constant invitat in platou cate un specialist din diverse domenii, care sa dezvolte subiectele abordate in ziua respectiva.

”Sunt foarte entuziasmat inaintea acestei provocari! Vorbim despre un format nou, pentru Observator, dar si pentru audiovizualul de la noi din tara. imi place ca pot combina experienta de aproape zece ani de stiri, cu cea de la The Wall-Marele Zid, si ca le pot aduce telespectatorilor informatii de actualitate, de utilitate, ambalate intr-o noua formula. Ma bucur sa le am alaturi pe Olivia, o prezenta mereu fresh, plina de viata si foarte bine informata legat de tot ceea ce inseamna zona de lifestyle  si pe Andreea, un jurnalist cu experienta, cu zeci de reportaje si campanii in portofoliu”, a declarat Valentin Butnaru. “Ma bucur sa fac parte dintr-un proiect in care pot combina partea de news cu zona de lifestyle, un domeniu care mie imi place foarte mult, iar o alta veste buna este ca venim cu o noua abordare a informatiilor, mai prietenoasa si mai apropiata de telespectatori”, a adaugat Olivia Paunescu.

Ca si pana acum, Andreea Topan le va aduce telespectatorilor stirile de actualitate ale zilei, materiale cu si despre cele mai importante evenimente: “Noul proiect este o provocare pentru mine si cred ca va fi si pentru telespectatori, pentru ca programul are un format diferit de jurnalele de stiri cu care suntem obisnuiti. Vom dezbate cele mai importante subiecte ale zilei, dar ne vom si amuza, un lucru pe care rigoarea buletinului clasic de stiri nu ti-l permite. V-am convins ca va fi interesant?”, a marturisit Andreea Topan.

O alta stirista de la Antena 1 s-a maritat! Iata-i alesul!

The post Cu ce va fi inlocuita emisiunea Prietenii de la 11 la Antena 1 appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close