Cristina Mihaela Dorobantu isi doneaza ziua de nastere pentru a oferi 10.000 lei ingrijirii oamenilor cu boli incurabile!

Frumoasa prezentatoare a rubricii “Secrete intre fete” de la Kanal D apeleaza si la fanii ei numerosi de la Instagram si isi doreste ca, impreuna cu acestia, sa stranga suma de 10.000 lei, bani care vor fi donati unei fundatii care are in grija persoane ce sufera de boli incurabile.

“Pe 27 iunie voi implini 27 de ani si iti cer ajutorul pentru a face un gest frumos impreuna. Mi-am propus sa strang cu ajutorul vostru suma de 10.000 de lei pentru a schimba in bine viata unor oameni care sufera de boli incurabile. Acesti oameni se afla in ingrijirea Fundatiei Hospice Casa Sperantei”, a scris Cristina Mihaela Dorobantu pe pagina sa de socializare.

Initiativa Cristinei i-a emotionat pe prietenii si admiratorii acesteia, ei asigurand-o ca o vor sprijini in acest demers.

Este pentru prima data cand vedeta se implica intr-o actiune atat de ampla, cu un scop atat de impresionant.

“Celor ce vor sa-mi faca un cadou de ziua mea de nastere le adresez rugamintea sa nu mai caute prin magazine cadoul potrivit ci sa doneze orice suma de bani in acest cont. Doar impreuna ii putem ajuta pe cei care au nevoie de acest lucru. Haideti sa facem impreuna un gest frumos anul acesta. Si, incepand de acum, de fiecare data cand este nevoie!”, adauga vedeta.

Fundatia Hospice Casa Sperantei foloseste fondurile stranse pentru a le oferii servicii gratuite de ingrijire copiilor si adultiilor afectati de boli incurabile. Pana in prezent, peste 20.000 de persoane afectate de de aceste boli, copii si adulti, au beneficiat de serviciile de ingrijre gratuita ale HOSPICE Casa Sperantei.

Te rog, ajuta-ma sa facem o fapta buna de ziua mea de nastere! Pe 27 iunie voi implini 27 de ani si iti cer ajutorul pentru a face un gest frumos impreuna. Mi-am propus sa strang cu ajutorul vostru suma de 10.000 de lei pentru a schimba in bine viata unor oameni care sufera de boli incurabile. Acesti oameni se afla in ingrijirea Fundatiei Hospice Casa Sperantei. Celor ce vor sa-mi faca un cadou ziua mea de nastere le adresez rugamintea sa nu mai caute prin magazine cadoul potrivit ci sa doneze orice suma de bani in acest cont. Doar impreuna ii putem ajuta pe cei care au nevoie de acest lucru. Haideti sa facem impreuna un gest frumos anul acesta. Si, incepand de acum, de fiecare data cand este nevoie! http://hospice.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=6087

A post shared by CRISTINA MIHAELA DOROBANTU (@cristinamihaeladorobantu) on


Donatiile pot fi realizate aici: http://hospice.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=6087

Cristina Mihaela Dorobantu ia lectii de pilotaj. “Ani la rand mi-a fost frica de avion!”

The post Cristina Mihaela Dorobantu isi doneaza ziua de nastere pentru a oferi 10.000 lei ingrijirii oamenilor cu boli incurabile! appeared first on ADPM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here