Clipsurile de par din anii ’90 revin in moda

Ce-i drept, clipsurile acestea nu au disparut niciodata complet din peisaj, fiind purtate in continuare de copii. Dar acum, tot mai multi influenceri le poarta si se pozeaza, mandri, cu ele.

Ready for today 🐇

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Cantareata Solange a deschis drumul pentru intoarcerea celebrelor clipsuri, in 2016, la Gala Premiilor CFDA, cand a folosit nu mai putin de 10 pentru a-si accesoriza parul.

Atunci era o anomalie, insa acum, imediat cum deschideti Instagramul, puteti vedea agrafele in toata splendoarea lor, de obicei purtate pe ambele parti ale cararii tipice anilor ’90.

#SSSUPERBOWL

A post shared by Kristen Noel Crawley (@kristennoelcrawley) on

O alta metoda de a le folosi intr-o coafura, este de a le purta pe toate intr-o parte.

Chiar si cantareata Miley Cyrus a purtat o astfel de clema, acoperita cu perle mici, atunci cand a aparut in emisiunea Carpool Karaoke, a lui James Corden.

Ce haine se purtau in anul in care te-ai nascut

Chic cu bani putini

Nu mai e mult pana cand clipsurile vor fi la fel de omniprezente pe retelele de socializare, precum beretele pariziene sau instantaneele cu paste. Partea buna a acestui trend este ca nu e deloc costisitor. Daca vrei sa fii la moda, gasesti numeroase modele de agrafe cam la orice magazin sau supermarket, iar pretul unui set porneste de la 5-10 lei.

The post Clipsurile de par din anii ’90 revin in moda appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close