Ce va avea Elena Basescu? Fetita sau baiat?

Elena Basescu este insarcinata pentru a treia oara. Tatal copilului este iubitul ei, Catalin Tomata, cel cu care are o relatie de aproape un an, relatie inceputa la cateva luni de la divortul de sotul ei, Bogdan Ionescu. Fiica fostului presedinte al Romaniei va naste la sfarsitul primaverii ori la inceputul verii si se pare ca deja a aflat sexul copilului. Conform Cancan.ro, EBA urmeaza sa aduca pe lume o fetita.

Elena Basescu a confirmat recent zvonurile despre sarcina ei scriind un mesaj pe pagina ei de Facebook: „Bravo! Vigilentii paparazzi au facut marea descoperire: sunt insarcinata. In doar trei luni, mi se va indeplini astfel dorinta de a avea cel putin trei copii. Eu si Catalin suntem foarte bucurosi si, fara sa aveti parte de imagini de la nunta, deoarece am trait o experienta de genul acesta si-mi ajunge, vom fi doi parinti foarte buni pentru copilul nostru.

Elena Basescu este insarcinata. Va naste peste trei luni. Cine e tatal copilului?

Va multumesc tuturor pentru gandurile bune, iar, cand vor fi lucruri importante de comunicat, ca si pana acum, le voi comunica eu”.

Ramane de vazut daca si cand vor organiza viitorii parinti si nunta, in conditiile in care ar dori ca fetita lor sa vina pe lume si sa creasca in sanul unei familii cu “acte”.

Este posibil ca nunta sa aiba loc odata cu botezul, la inceputul toamnei.

The post Ce va avea Elena Basescu? Fetita sau baiat? appeared first on ADPM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here