Ce sport face Andreea Marin la Bodyshape dupa operatia la coloana

Ce sport face Andreea Marin la Bodyshape dupa operatia la coloana

Andreea Marin a revenit la antrenamentele Bodyshape, urmand exercitii recomandate si atent supravegheate de instructor, astfel incat sa ofere rezultatele dorite, dar sa si protejeze zona afectata de operatie.

“Suntem incantati ca doamna Andreea Marin a ales din nou Bodyshape pentru a obtine forma fizica dorita. in prezent, se recupereaza cu exercitii usoare, pentru a-si recapata tonusul, forta si rezistenta musculara. Majoritatea exercitiilor sunt permise in recuperare cu exceptia celor care actioneaza direct asupra zonei operate  pentru a facilita cicatrizarea si refacerea pielii”, declara Flavius Ursachi, triplu campion national la culturism si Fitness manager la Bodyshape Transformation Center.

Mai precis, Andreea Marin executa urmatoarea serie de exercitii, specifice Bodyshape, atent supravegheata de instructor, totul in mai putin de o ora.

Superserie picioare x 4

1. Pas pe cutie alternativ

2. Indreptari romanesti

20 repetari fiecare

Superserie brate x4

1. Flotari cu modificare de plan

2. Flexii biceps cu gantere

20 repetari fiecare

Superset abdomen x4

1. Forfecari din culcat

2. Crunch-uri inverse

20 repetari fiecare

Conditionare:

Sprinturi bicicleta x 6 serii

20 sec intensitate ridicata

30 sec revenire

Andreea Marin a postat, de altfel, pe paginile sale de socializare, fotografii de la antrenamentele Bodyshape, mentionand: “Prima ora de miscare dupa doua saptamani si jumatate de pauza de recuperare dupa operatie. Uitasem sa respir! Tare bine e dupa sport, chiar si in varianta mai usoara. Multumesc, Flavius Ursache, imi promit mie insami sa revin la antrenamentele individuale la fiecare doua zile si sa ma reintegrez in grupul energic al Bodyshape de lunea viitoare! Am zis cu convingere si voce tare, sa nu pot da inapoi!”.

Andreea Marin s-a operat la coloana. “Am scapat de o povara”

Bodyshape este unul din cele mai apreciate concepte de fitness din Romania in acest moment intrucat vine in ajutorul celor care vor sa slabeasca ori sa se mentina in forma prin antrenamente scurte, de doar 45 de minute, imbinate cu plan de nutritie personalizat si coaching pentru a fi mai motivat in atingerea targetului dorit.

Acest stil de antrenament este si eficient si distractiv in acelasi timp, astfel incat sa te faca sa nu renunti la el, chiar avand un program zilnic atat de incarcat.

Antrenamentul de la Bodyshape arde pana la 700 de calorii in numai 45 de minute. Sute de oameni, chiar si cei care nu facusera sport pana atunci, au reusit sa dea jos kilogramele in plus si chiar sa aiba abdomen plat, cu patratele.

Pentru un modul Bodyshape se poate aplica pe pe www.bodyshapetransformation.com. Cei care reusesc sa atinga targetul de a slabi 6 kilograme in 6 saptamani primesc gratuit un nou modul 6 Week Challenge pentru a continua transformarea sau pentru a se mentine.

Prin ce trece Andreea Marin la antrenamentul Bodyshape pentru a reveni in forma

Se apropie Craciunul, dar nu ne lasam! #stayfitdontquit @bodyshaperomania

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

The post Ce sport face Andreea Marin la Bodyshape dupa operatia la coloana appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close