Ce se intampla in luna indragostitilor in ParkLake

Ce se intampla in luna indragostitilor in ParkLake 

Cantam despre iubire alaturi de Directia 5 

Pe data de 10 februarie, incepand cu ora 19:00, cuplurile prezente in centrul comercial vor putea asculta live cele mai cunoscute, dar si cele mai noi melodii ale trupei Directia 5. Concertul va avea loc la parter, in zona Main Square, iar finalul acestuia va fi marcat de 1 000 de baloane rosii eliberate deasupra publicului. Dar surprizele nu se opresc aici! Participantii la eveniment vor avea sansa sa castige unul dintre premiile oferite de magazinele partenere si ascunse in interiorul baloanelor, precum si premiul cel mare – un inel cu diamant Salvini, oferit de magazinul Kultho si un telefon iPhone 8

De asemenea, in weekend-ul 10 – 11 februarie, intre orele 14:00 – 20:00, cabina foto special pregatita pentru publicul mall-ului va astepta cuplurile de indragostiti, si nu numai, sa isi exprime sentimentele in moduri cat mai expresive: in fotografii-instant.

Iubirea in pasi de dans

Pe data de 17 februarie, intre orele 16:00-20:00, ParkLake Shopping Center, cu sprijinul scolii de dans Happy Star ii invita pe pasionatii de dans sa participe la spectacole de kizomba, bachata si salsa. Evenimentul are loc la parter, in zona Main Square.

Happy Star este una dintre scolile romanesti cu traditie, organizand de-a lungul timpului, pe langa numeroase cursuri de dans destinate persoanelor de toate varstele, si concursuri si festivaluri cu renume.

Targ dedicat iubirii

in perioada 08 februarie – 08 martie ParkLake Shopping Center gazduieste un targ tematic dedicat sarbatorii iubirii. Expozanţii ii aşteapta pe indragostiti şi nu numai cu nenumarate dovezi de dragoste, ideale pentru a-i surprinde pe cei dragi lor. La parter, intrarea dinspre Starbucks si Second Cup, participanţi vor prezenta sugestii de cadouri pentru toate gusturile: decoraţiuni, bijuterii, cosmetice, dulciuri şi multe altele.

Magazine Partenere: iStyle, Kultho, Worldclass, Magnolia, Il Passo, Reserved, House, Cropp, Sinsay, Gloria Jeans, Lanidor, Luxury Gift, Gatta, Tommy Jeans, HANDSOME MONK COFFEE, Bigotti, Yves Rocher, Cinema City, Gherasos, Forever 21, Starbucks

Partener Media: ProFM

Detalii despre evenimentele ParkLake gasiti pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

The post Ce se intampla in luna indragostitilor in ParkLake appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close