Ce a apărut pe rețelele de socializare în ziua în care Costin Mărculescu ar fi împlinit 51 de ani

Pe 29 iunie 2020, Costin Mărculescu ar fi împlinit vârsta de 51 de ani, dar, din păcate, apropiații nu au mai putut să-i ureze “La mulți ani” așa cum făceau an de an. Actorul a decedat în urmă cu câteva săptămâni din cauza unui infarct.

Cristina Canela, una dintre fostele iubite ale lui Mărculescu a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în care își exrimă regretul pentru faptul că îndrăgitul actor nu se mai află printre noi.

Citeşte şi: Cum a reacționat femeia cu care Costin Mărculescu avea un băiat, când a aflat de moartea actorului

„Ai avut încredere în foarte mulți oameni care te-au dezamăgit între timp și, ce-i mai rău, e că nu m-ai ascultat când îți spuneam de ei că doar se folosesc de tine și să nu te mai vezi cu ei. Te-ai zbătut în zadar, ți-ai dorit să fii bărbatul puternic, pe care nu-l afectează nimic, dar oamenii te-au abandonat când ți-a fost mai greu, s-au folosit de tine amuzându-se pe seama ta! Te vedeam trist, obosit, cu sufletul plin de teamă, nu atât de singurătate, pentru că într-un fel îți plăcea, deoarece te săturase-și să mai suferi, dar te speria gândul că ai avut cândva un vis pe care, cu fiecare zi ce trecea, îți părea imposibil de realizat!”, a scris fosta iubită a lui Mărculescu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Cauza morții lui Costin Mărculescu

„Te-ai îndepărtat de toți, ai crezut în multă lume, Dumnezeu a fost bun prin mine, dar multă lume, prieteni, rude s-au băgat, m-au dat la o parte ușor din calea ta prin răutatea din sufletul lor! Dacă nu-mi păsa de tine, nu te certam mereu atunci când greșeai și nici alături la greu nu-ți stăteam atâta timp. Dar tu ai stricat, că nu ai vrut să lupți, m-ai lăsat doar pe mine să trag pentru amândoi!”, a încheiat Cristina Canela.

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în apartamentul său, după ce vecini au alertat poliția. Trupul actorului a fost găsit de o echipă de descarcerare în cada apartamentului său și se pare că era în stare de putrefacție.

sursa foto – Facebook

www.unica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close