Cat de mult s-au chinuit vedetele in Asia Express

Cat de mult s-au chinuit vedetele in Asia Express

Lora, Vica Blochina, Andrei Stefanescu, Dorian Popa, Raluka sunt doar cateva din vedetele care au pornit in aventura vietii lor in cadrul show-ului Asia Express. Au parcurs mii de kilometri trecand prin probe dificile si incercand sa supravietuiasca cu buget minim zilnic. Dincolo de dorul de casa, de foame, de epuizare fizica si de conflictele aparute zi de zi din cauza stresului, iata cum li s-a parut aceasta experienta catorva din concurentii acestui show difuzat de Antena 1, conform Click.

Andrei Stefanescu: „Au fost multe momente mai grele, insa cu adevarat dificil mi s-a parut sa ma adaptez la bucataria lor exotica… adica mancatul de gandaci, scorpioni sau balut- un ou cu pui in el. Acelea au fost cele mai neplacute momente. In «Asia Express» am trait foarte multe si acest show a fost o noua incercare a vietii mele: chinul de a nu manca zile intregi, riscurile zilnice la care ma expuneam, incercarile nenumarare de a gasi o casa unde sa dormim, greutatea de a face autostopul, probele dificile, caldura insuportabila sau frigul din Vietnam. Toate acestea se amesteca in capul meu cand ma gandesc la acest show incredibil”.

Vica Blochina: „Pentru mine, «Asia Express» a fost mai mult o provocare pentru psihic decat pentru fizic. A fost foarte greu sa renunt la viata mea de aici si la obiceiurile zilnice. Acolo am dat peste multa saracie, multa mizerie si oameni care duc un trai foarte greu. Saracie, mizerie, viata grea. Si cu toate astea, am ramas fascinata de tot ce s-a intamplat acolo”.

Daniela Crudu: „Cele mai periculoase au fost momentele in care m-am simtit in nesiguranta. Show-ul este pe bune, noi chiar am dormit in casele oamenilor pe care nu ii cunosteam, care nici nu vorbeau limba engleza macar. Nu aveam telefoane, nu aveam nici acte. A fost la un moment dat o intamplare care m-a speriat tare: cazate in Vietnam, in mijlocul muntilor, ne-am trezit din somn pe la vreo 2 noaptea din cauza unor batai puternice in usa. Ca si cum cineva incerca sa o deschida cu pumnii si picioarele. A fost foarte infricosator, mai ales ca dormeam intr-o casa in care am vazut serpi in borcane… In momentul ala m-am gandit doar la viata mea. Am inceput sa plang, sa tip, sa imi doresc sa plec acasa… pentru ca am clacat, am zis ca din acel moment nu mai pot continua. La fel de greu a fost cu frigul, cu conditiile din casele localnicilor. Au fost momente in care voiam sa ma spal, dar nu aveam baie, doar niste butoaie cu apa rece, iar in camera erau 0 grade. Una dintre casele in care am dormit nici nu a avut geamuri, doar niste gratii prin care batea vantul”.

Lora: „In «Asia Express» totul este pe viteza, conditiile sunt foarte greu de suportat si daca esti perfect sanatos. Noi nu prea am avut niciodata timp sa ne cumparam ceva de mancare cu banii pe care ii primeam, pentru ca nu am vrut sa pierdem nici o secunda intr-o competitie contracronometru”.

Marea finala Asia Express va avea loc in aceasta seara, de la ora 20.00, la Antena 1.

Emisiunile cu cea mai mare audienta din Romania, in luna februarie

The post Cat de mult s-au chinuit vedetele in Asia Express appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close