Bianca Drăgușanu a încălcat legea pentru Alex Bodi

Bianca Drăgușanu apre să facă orice pentru fostul ei soț, Alex Bodi, chiar să încalce și legea. Blonda a fost văzută la hotelul de lux în care bărbatul se află în carantină instituționalizată.

Potrivit Cancan, Bianca ar fi încălcat regulile de prevenire și combatere ale COVID-19 și ar fi petrecut mai multe ore alături de fostul ei soț.

Săptămâna trecută, Alex Bodi a fost oprit de autorități după ce a condus cu peste 100 km/h pe o zonă cu restricție de 50 km/h. Afaceristul trebuia să se afle atunci în izolare, astfel că au fost luate măsurile legale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr 55/2020 și a fost dus la hotel, în carantină instituționalizată.

Citește și: Alex Bodi s-a întors la Bianca Drăgușanu. Ce mesaj a transmis rivala sa, Daria Radianova

Pentru a se asigura că iubitul ei nu duce lipsă de nimic, Drăgușanu a mers la hotel pentru a-i duce un pachet acestuia, însă nu s-a oprit aici. Ea a ales să rămână în compania lui Bodi timp de mai multe ore, în camera lui de hotel.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi trăiesc o poveste de dragoste, plină de suișuri și coborâșuri. S-au despărțit de mai multe ori, s-au căsătorit, au divorțat, și-au spus adio și când drumurile lor păreau să se despartă definitiv, bărbatul a reușit să o recucerească pe frumoasa blondă.

 Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi.

Sursă foto: Instagram

www.unica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close