Beyonce, cu fiica si mama ei, la Wearable Art Gala. Iata cum s-au imbracat

Tema galei organizate de parintii lui Beyonce, a fost „De la WACO la Wakanda”, iar toaletele tuturor au reflectat imensa influenta pe care a avut-o Pantera neagra asupra lumii.

Beyonce si soacra sa, Gloria Carter, au fost premiate pentru actiunile lor umanitare, in cadrul galei. Artista a venit insotita de fiica sa, Blue Ivy, de sotul, Jay-Z si de sora Solange.

Ca de obicei, Blue Ivy a furat toate privirile, datorita costumatiei sale spectaculoase, care a inclus si o peruca complet aurie.

Beyoncé & Blue tonight. #wearableartgala #wacotowakanda @wacotheater

A post shared by Beylite (@beylite) on

Prima rochie a lui Beyonce a avut o trena epica si a fost nevoie de cateva persoane care sa o care.

#wearableartgala #wacotowakanda @wacotheater

A post shared by Beylite (@beylite) on

Michelle Obama a inregistrat un mesaj video care a fost prezentat la eveniment, in cinstea fostei soliste a trupei Destiny’s Child.

Beyonce a primit premiul de la o mama a carei fiica este inspirata de succesul cantaretei si care a beneficiat de sprijinul Waco Theater Center, fundatie apartinand parintilor artistei. Femeia a tinut un discurs emotionant, care a impresionat intreaga sala.

Atunci cand a acceptat premiul, s-a vazut ca Beyonce se abtinea sa nu planga. Ea a declarat „Ma simt atat de plina, binecuvantata si fooarte norocoasa. Este un privilegiu si o responsabilitate.”.

Cum s-au costumat Beyonce si Jay-Z de Halloween

Cantareata a participat si la prima editie a galei, de anul trecut. Si atunci a avut o prezenta extravaganta, purtand o coroana uriasa de flori in par.

💙Inaugural Wearable Art Gala in support of WACO Theater Center 💙

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

The post Beyonce, cu fiica si mama ei, la Wearable Art Gala. Iata cum s-au imbracat appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close