Au venit din toata lumea la Bucuresti sa il vada pe Sebastian Stan

Au venit din toata lumea la Bucuresti sa il vada pe Sebastian Stan

Sebastian Stan este actorul de origine romana cu cel mai mare succes la Hollywood in acest moment.

ADPM COOL: Sebastian Stan, romanul care a cucerit America!

Dupa ce a jucat in seriale precum Gossip Girl, Sebastian a obtinut roluri in lung metraje apreciate, cum este cazul peliculei I Tonya, nominalizata anul acesta la Oscar, si al noului Avengers: Infinity War, ce a devenit cel mai de succes film din istorie ca si incasari in primul weekend de lansare in cinematografe.

Zilele trecute, filmul a fost proiectat si la Bucuresti, la IMAX, iar Sebastian Stan a participat la acest eveniment, alaturi de fani ai sai din Romania si din intreaga lume.

Zilele trecute, in cadrul actiunilor American Independent Film Festival, a avut loc si o sesiune de Q&A in care admiratorii acestuia au putut sa dialogheze cu el si sa aiba o experienta mult mai autentica decat daca l-ar fi urmat in Los Angeles, spre exemplu.

Cel mai emoționant moment a fost ieri, la proiecția Captain America organizată de Our Big Day Out pentru 500 de copii instituționalizați, când Sebastian Stan a comunicat spontan cu 3 copii din sală în limbajul semnelor. A făcut apoi fotografii cu toți cei 500 ce veniseră la film. Seara, la proiecția I, Tonya le-a răspuns tuturor fanilor, unii dintre ei veniți special să-l vadă la American Independent Film Festival în București din Indonezia, China, Austria, Polonia, Spania, Grecia, Turcia și chiar Australia! Este nu doar românul care devine cel mai faimos star de film din istorie, dar un actor cu adevărat foarte talentat și un om grozav. Chiar grozav! A fost un privilegiu pentru mine să fac parte din momentele lui cu publicul, aici în România. Mulțumesc Cristian Mungiu și Alexandra Tinjala! Nu ratați să-l vedeți în filmul I, Tonya și nu pierdeți nici celelalte filme din cadrul festivalului, la Cinema Pro și MȚR. @imsebastianstan @alexandratinjala

A post shared by Amalia (@amaliaenache) on


Vineri seara a avut loc si o petrecere exclusivista la care au luat parte oameni cheie din cadrul proiectelor lui Sebastian Stan.

Sorin Dutoiu, Sebastian Stan si Christian Stan

La acest eveniment Sebastian Stan i-a cunoscut si pe Sorin Dutoiu si Christian Stan, Managing Partners YOLO Media, compania ce detine si Agentia de Presa Mondena. 

The post Au venit din toata lumea la Bucuresti sa il vada pe Sebastian Stan appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close