Așa va arăta iPhone 8? VIDEO

Așa va arăta iPhone 8? VIDEO

Apple va dezvălui noul model de iPhone în luna septembrie a acestui an. Reprezentanții companiei nu au divulgat niciun detaliu semnificativ despre noul smartphone, păstrând, ca în fiecare an, misterul în jurul designe-ului și al capacităților tehnice.

Bineînțeles, pentru a mări și mai mare suspansul, pe internet au apărut în ultima perioadă o serie de zvonuri despre ce urmează să se întâmple în conferința din toamnă. Cel mai recent dintre acestea a fost divulgat de cei de la EverythingApplePro.

Mai exact, au prezentat un model prototip și accesoriile realizate deja pentru acesta, spunând că sunt șanse maxime ca iPhone-ul oficial chair așa să arate.

Astfel, din toamnă am putea vorbi și naviga pe net pe un device acoperit integral de display, nu va mai avea butonul Home, marginile sunt realizate din metal, iar spatele din sticlă, așa cum era iPhone 4.

Camera este amplasată de această dată vertical, iar flash-ul între cele două obiective comparabile cu cele ale modelului 7 plus.

Rămâne de văzut cât de mult va semăna acest model prototip cu originalul ce va fi lansat în toamnă. Așteptările sunt mari, mai ales pentru că se împlinesc 10 ani de la lansarea iPhone, iar fanii Apple așteaptă să asiste la apariția unui model cu adevărat revoluționar.

One of the most accurate iPhone 8 prototypes made so far 😱

A post shared by Iphone 8 (@iphone8_leaks) on

رندر زیبا و جدید از #آيفون٨ به رنگ سفید #iphone8 #persianapple #پرشين_اپل

A post shared by Persian Apple (@persianapplegroup) on

The post Așa va arăta iPhone 8? VIDEO appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close