Asa arata dressingul cu genti al lui Kylie Jenner

Intre baby showerul surorii sale, Khloe Kardashian și ziua de nastere a lu Tristan Thompson, Jenner a luat o pauza pentru a-si face niste selfie-uri in dressingul proaspat renovat. Imaginile au mers direct pe Instagram, iar followersii ei au putut vedea aici peste 100 de genti, printre cele mai scumpe modele din lume. Toate apartin celor mai faimosi designeri – Hermes, Chanel, Louis Vuitton, Gucci si multe altele. Cunoscatorii estimeaza ca valoarea lor depaseste 250.000$.

In dreptul pozei, Jenner a scris, simplu „Optiuni”, iar ea apare intr-un halat de satin si pantofii stiletto pe care i-a purtat la petrecerea surorii sale, Khloe.

View this post on Instagram

options

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Pentru a dressingul visurilor sale, Jenner a apelat la designerul de interior Marytn Lawrence Bullard. In portofoliul acesteuia de clienti faimosi, mai sunt inclusi si Tommy Hilfiger, Christina Aguilera, Elton John si Cher.

Designerul s-a laudat si el pe Instagram, cu opera de arta pe care a realizat-o pentru Jenner. El a scris: „Visul fiecarei fete, dar si al catorva baieti. Un colt din dulapul de genti pe care l-am creat pentru @kyliejenner. Rafturi de lac, care plutesc peste pereti din oglinda, tavan din hartie de argint si un candelabru de cristal.”.

Jenner este o femeie de afaceri de succes

Nu este nicio surpriza ca Jenner se rasfata cu posete scumpe, în special având în vedere succesul companiei sale de cosmetice, Kylie Cosmetics, din ultimii doi ani.

Cum arata silueta lui Kylie Jenner dupa nastere

„In momentul de fata este foarte inteligenta pentru ca pastreaza totul in afacere”, a declarat mama si managerul lui Kylie, Kris Jenner. Brandul sau a generat 420 de milioane de dolari in primele 18 luni de la deschidere. „Ea detine 100% din companie si nu are niciun alt investitor. Are o ocazie minunata de a se extinde pe plan global.”, mai spune Kris.

The post Asa arata dressingul cu genti al lui Kylie Jenner appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close