Antonia, pozată complet goală. Cum au reacționat fanii

Antonia este una dintre cele mai sexy artiste din showbizz-ul românesc și nu se ferește să pozeze în ipostaze incitante. Artista a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare complet goală. 

Antonia este una dintre cele mai frumoase și mai îndrăgite artiste din România, cu un trup de invidiat, pe care nu ezită să și-l expună pe rețelele de socializare. Nu e prima oară când artista se dezbracă în fața aparatului de fotografiat și postează imaginile pe contul său de Instagram.

Citește online gratuit numărul de iunie al revistei Unica

De data aceasta, Antonia, în vârstă de 31 de ani, a încins imaginația fanilor săi cu o imagine în care apare doar într-o pereche de dresuri animal print și își acoperă sânii cu mâna. În mai puțin de o oră, peste 56.800 de admiratori au apreciat fotografia.

„Care este animalul vostru preferat?”, i-a întrebat Antonia pe fanii ei, iar răspunsurile nu au întârziat să apară.

Citește și: Antonia și Alex Velea plănuiau să facă nunta la vară, dar veștile din Italia nu sunt deloc bune

„Animalul meu preferat este Antonia”, „N-am văzut ceva așa frumos”, „Definiția perfecțiunii. Punct.” sunt câteva dintre comentariile scrise de aceștia.

Cum era de așteptat, nu toată lumea a apreciat îndrăzneala Antoniei. „Îi aduce cineva aminte că are trei copii?”, a scris cineva.

Sursă foto: Instagram

www.unica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close