Antonia a implinit 29 de ani

De ziua ei, Antonia a postat o poza pe Instagram alaturi de un mesaj in care isi exprima recunostinta pentru tot ce a primit pana acum, de la viata.

“Pana la varsta de 28 de ani am fost binecuvantata cu atat de multe lucruri… sanatate, 3 copii frumosi, un barbat extraordinar cu un suflet frumos, cariera mea si desigur suportul familiei mele iubitoare. Inchin un pahar in cinstea mea si iti multumesc, Doamne, pentru toate. Sunt pur si simplu recunoscatoare. Bun venit, 29!”, a scris cantareata, considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania.

Poza a strans aproape 84.000 de like-uri in primele 24 de ore si alte mii de comentarii. Fanii s-au intrecut in complimente si urari si i-au declarat Antoniei cat de mult o admira.

Bineinteles, Alex Velea, iubitul ei, nu a ratat ocazia de a-i face o declaratie de dragoste publica. Tot pe Instagram, el a postat aceeasi poza ca si ea si a scris “M-ai facut un om mai bun si mi-ai adus Fericire. O sa iti multumesc in fiecare zi. Te iubesc!!! La multi ani Iubire!!!”.

Mai stie cineva prima piesa lansata de Antonia inainte sa devina celebra?

Si alte vedetele i-au urat Antoniei, public, la multi ani. Printre ele se numara Delia, Inna si Nicole Cherry.

Happy birthday to the most gorgeous woman inside and out. Love you @antonia ❤

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry) on

@antonia lma!!!!!!!!!!🌸pisaaaaaaaa

A post shared by Delia (@delia) on

HEYYY sexy! @antonia ❤

A post shared by INNA (@innaofficial) on

The post Antonia a implinit 29 de ani appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close