Andi Vasluianu, tata din nou

Andi Vasluianu, tata din nou

Andi Vasluianu este in culmea fericirii dupa ce sotia lui, Laura, a adus pe lume cel de-al doilea copil. Este vorba de un baietel pe care parintii il vor boteza Toma. Actorul s-a fotografiat cu bebelusul in brate si a postat imaginea pe pagina lui de socializare alaturi de mesajul “4”, reprezentant numarul membrilor familiei sale, el mai avand cu Laura o fetita pe mume Maia. La postarea sa au lasat comentarii de felicitare inclusiv nume cunoscute din filmul si teatrul romanesc precum Maia Morgenstern, Oana Pellea, Emilia Popescu, Lucian Ifrim, Monica Davidescu, Ducu Ion.

Dragos Bucur are 3 fetite

Dragos Bucur, un alt actor indragit al noii generatii, este, la randul sau, tata a trei copii. Sotia lui, Dana Nalbaru a adus pe lume doua fetite, Sofia si Kadri.

Anul trecut cuplul au adoptat o fetita dintr-o familie saraca pe care actorul a cunoscut-o la filmarile pentru emisiunea Visuri la Cheie de la Pro TV. In formula de patru au locuit pret de cateva luni, recent, in Olanda, cat timp Dragos a filmat pentru o noua productie de cinema.

The post Andi Vasluianu, tata din nou appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close