Alice Peneaca lanseaza stilul Athleisure in noua campanie Yamamay

Alice Peneaca si Hailey Clauson sunt ambasadoarele noii colectiei de toamna/iarna Yamamay. Doua femei extrem de senzuale, Alice a fost deja starul campaniei de vara si este faimoasa pentru formele ei spectaculoase. Hailey este un model american din California, cover girl pentru cele mai prestigioase reviste de moda si detinatoarea unui cont de instagram extrem de apreciat pentru imaginile incediare.

Cele doua manechine au fost surprinse intr-un pictorial creativ, ce foloseste o tehnica fotografica speciala unde modelul apare dublat in acelasi cadru, intr-o incercare inovativa de a prinde in miscarea blurata a camerei emotiile interioare ale modelului inainte de a fi recompuse, bine definite si fixate in fundal.

Imaginile campaniei propun un mix de haine de strada si lenjerie din dantela, in acord cu tendintele curente. Fotograful care semneaza aceasta campanie este Gabriel Micalizzi, castigatorul primei editii de fotografie Master of Photography, apreciat pentru modul sau intim prin care surprinde esenta personajului si a spiritului sau.

In aceasta toamna, mix and match-ul dintre materialele senzuale si cele sport confera un aer complex si cool unor piese sexy, dar cu un efect original. Athleisure este un stil care prinde din ce in ce mai mult contur prin versatilitatea si abordarea sa surprinzatoare. Sutienele push-up decorate cu dantela, bodysuits si braletele minimale, jachete cu fermoar, pantaloni si maieuri care se combina cu piese statament glamour din dantela pentru un efect absolut neasteptat sunt in trend in urmatorul sezon..

The post Alice Peneaca lanseaza stilul Athleisure in noua campanie Yamamay appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close