Actrița Eugenia Șerban, diagnosticată cu două tipuri agresive de cancer în același timp

Eugenia Șerban, actrița cunoscută publicului pentru rolurile din seriale precum “Iubire ca-n filme”, “Inimă de țigan”, “Aniela”, a vorbit într-o emisiune TV despre cea mai grea perioadă din viața ei, lupta cu două tipuri de cancer, descoperite în aceeași perioadă.

Îndrăgita actriță, în vârstă de 50 de ani, a povestit în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV despre momentele în care a primit vestea că suferă de cancer, dar și despre intervențiile chirugicale suferite pentru a scăpa de tumori.

Eugenia Șerban a mărturisit că totul a început cu un control ginecologic de rutină: „M-am dus la un simplu control, pe care sfătuiesc orice femeie să-l facă în fiecare an. La început nu se știa, s-a spus că ceva nu este în regulă, am început investigațiile și s-a demonstrat că am cancer. Profesorul Puia, doctorul meu, a ales să facă de urgență o mamografie și la sân, și aveam 2 tumori și la unul din sâni. Și m-am confruntat cu două cancere în aceeași perioadă, la fel de agresive.”

Citește și: Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiul IV

Dan Chișu, totul despre lupta cu cancerul de piele

Eugenia Șerban, intervenție chirurgicală de aproape 13 ore

„Am avut o operație de 12 ore și jumătate. Am ales România în detrimentul Turciei și Vienei. Am dat de niște prieteni doctori la fel de nebuni ca și mine și au acceptat insistența mea de a accepta toate operațiile o dată. Și am avut o operație de 12 ore și jumătate cu un colectiv minunat de medici de la Spitalul Colentina, cărora le mulțumesc și datorită cărora eu sunt în viață în ziua de azi.” – a mai spus actrița.

Actrița, care a dezvăluit că i-a fost greu să accepte un diagnostic asociat cu moartea, și-a pierdut podoaba capilară din cauza tratamentului, dar a decis să își dea jos peruca, în direct la Pro TV și să vorbească despre impactul psihologic pe care îl are un astfel de moment în viața unui om, fie că este bărbat sau femeie: „Și pentru că m-am săturat de această perucă m-am hotărât să vorbesc. Asta sunt eu, am învățat să mă iubesc așa. Cel mai greu moment a fost când mi s-a spus: o să rămâneți fără păr. Este momentul psihologic pentru orice femeie și pentru orice bărbat.” – a explicat actrița

În prezent, aceasta se simte bine și urmează un tratament: ”Acum nu mă mai confrunt cu nimic. Acum urmez în continuare niște tratamente, dar, da, m-am confruntat cu cel mai de temut adversar al secolului 21, cancerul.”

Mai multe imagini cu Eugenia Șerban în GALERIA FOTO de mai sus.

Sursă foto: Facebook, Libertatea

www.unica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close