A apelat Irina Nicolae la mama surogat? Iata ce marturiseste!

A apelat Irina Nicolae la mama surogat?

Irina Nicolae locuieste de mai bine de un deceniu alaturi de partenerul ei de viata, omul de afaceri Marius Vizer, peste hotare. Au resedinta in Budapesta si Viena, insa calatoresc in toata lumea in cea mai mare parte a timpului. Artista, cunoscuta publicului roman de cand canta in trupa A.S.I.A., a devenit mama pentru prima data recent. In timpul sarcinii nu s-a expus deloc public, nicio fotografie cu burtica nu a fost postata pe paginile de socializare, astfel ca multi au ajuns acum sa creada ca artista a apelat la o mama surogat si ca nu ar fi fost niciodata insarcinata.

Irina vine sa infirme aceste zvonuri spunand: „Nu m-a intrebat nimeni daca sunt gravida, sincer. Eu n-am ascuns. Dar nu m-a intrebat absolut nimeni, niciun ziarist. Noi oricum nu suntem genul de cuplu care sa se duca la ziare sa spune…domne, vom avea un copil. Daca oamenii ma intrebau, le-as fi spus, n-ar fi fost niciun secret. Fetita se simte foarte bine si e foarte cuminte. Rade tot timpul. O cheama Scarlett Maria.Nu ne-am gandit la botez, pentru ca sotul meu e foarte ocupat.

Irina Nicolae a nascut. Sarcina de care foarte putini au stiut!

O sa vedem, probabil sfarsitul lui aprilie, inceputul lui mai, depinde de cum va fi el liber. O sa-l facem aici, in Ungaria, unde locuim, dar nu se stie niciodata. Nu am hotarat nici macar data. Oricum, va fi dupa Paste. Copilul trebuie sa fie crestinat. Nu stim inca unde, aceste detalii vor fi puse la punct in curand. Micuta s-a nascut pe 2 februarie, maine implineste o luna. Nu sunt atat de obosita pe cat s-ar crede, pentru ca am un copil foarte cuminte, foarte bun.

Pe cuvant, doarme! Doarme chiar mult. Nu pot sa spun ca sunt foarte obosita. Oricum, daca sunt, e o oboseala placuta. S-a speculat ca am apelat la o mama surogat, dar nu e adevarat. Am fost foarte gravida. Am avut o sarcina foarte frumoasa, am avut noroc. Nu ma pot plange de absolut nimic”. Declatatia a fost oferita pentru emisiunea Vorbeste Lumea de la Pro TV.

Dream more… #love#inlovewithmylife#happiness#dreambig#dreammore#moodoftheday

A post shared by Irina Nicolae (@irina_nicolae) on

The post A apelat Irina Nicolae la mama surogat? Iata ce marturiseste! appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close